Lävistykset & Microdermalit

Kaikki lävistykset 40€ sis. peruskorun

Lävistyksissä käytetään kertakäyttöisiä, steriilejä suonikanyylineuloja.
Lävistyksiä ei tehdä alle 18 vuotiaille ilman vanhempien suostumusta ja läsnäoloa.

Lävistykset ajanvarauksella, ota yhteys ja sovi aika! Puh. 0400 916 114


Microdermal

Dermal-lävistyksessä ihoon tehdään reikä dermal punchia käyttäen. Ihon alle asetetaan pieni kantaosa, jossa on ihon pinnalle ulottuva tappi. Tappiin on vaihdettavissa erilaisia ruuvattavia vaihtopäitä. Kantaosa ankkuroituu ihon alle parantuessaan.

Microdermalin voi periaatteessa laittaa mihin tahansa. Paikka kannattaa valita siten, ettei se altistu esim. vaatteiden hankaukselle. Mieti käytännöllisyyttä korun paikkaa suunniteltaessa. Suosituimmat paikat ovat rintakehä, vatsa, niska, kasvot.Microdermalin parantumisaika on tavallista lävistystä pidempi, n. 1-3kk. Hoito-ohjeet ovat samanlaiset kuin lävistyksessäkin.

Microdermalia harkitessa kannattaa muistaa, että korun poistaminen voi aiheuttaa tavalliseen lävistykseen verrattuna isomman arven. Korua ei kannata itse alkaa poistamaan, vaan antaa sen myös ammattilaisen tehtäväksi.

Ikäraja microdermaleihin on 18v. Kaikki microdermalit kolsultoidaan asiakkaan kanssa tapauskohtaisesti.

Microdermal 70€


Lävistyksen hoito

  • Paraneminen on aina hyvin yksilöllistä, johon vaikuttavat hygienia ja kehosi reaktiot. Puhtaus on paranemisen ydin, mutta liiallinen desinfiointiaineilla puhdistaminen hidastaa lävistyksen paranemista. Paranemisvaiheessa desinfiointiaineet tappavat myös kehon hyvät "pöpöt", jotka edesauttavat lävistyksen paranemista. Lävistys on avohaava, joten siinä on tulehdusriski. Käsittele sitä aina puhtain käsin. Huuhtele lävistystä lämpimällä vedellä aamuin illoin. Jos kuitenkin käytät desinfiointiainetta, laimenna sitä ensin vedellä. Liikuttele ja pyörittele korua niin, että vesi pääsee myös lävistyksen sisälle.
    Jos lävistys tulehtuu, usein syynä on hoidon laiminlyönti. Lävistyksen ja korun koskettelu likaisin käsin, kehoneritteet, hiukset, kosmetiikkatuotteet, öljyt, rasvat ja likaiset vaatteet aiheuttavat tulehduksen. Tulehtunutta lävistystä olisi hyvä puhdistaa merisuolaliuoksella. Tulehduksen merkkejä ovat punoitus, kuumotus, kipu ja mädän eritys. Älä silti ota korua pois. Usein myös antibioottikuuri auttaa.
    Joillain ihmisillä vieras esine (koru) aiheuttaa hylkimisreaktion, jolloin keho alkaa työntämään vierasta esinettä ulos. Tällöin koru kannattaa poistaa ennen uloskasvua, ettei ihoon jää arpea (esim. kulma- ja napakoru).