Tatuoinnit

 

Tatuoinnit ammattitaidolla


Suunnittelu


 • Voit tulla valmiin kuvan kanssa taikka suunnitellaan yhdessä sinulle oma kuva toiveittesi mukaisesti. Voit varata erikseen suunnitteluajan tai lähettää ajatuksia, ideoita ja kuvia tatuointisi aiheesta yksityisviestillä Arcanan Facebook-sivujen kautta tai sähköpostilla. Jos sinulla on valmis kuva, lähetä se etukäteen. 
  Luonnoksia teen vain ajanvaranneille.


AjanvarausKun tulet tatuointiin


 • Varaa aika puhelimitse, messengerillä tai sähköpostilla. Ajanvarauksen jälkeen maksetaan varausmaksu, voit lukea lisää tästä Hinnat-sivulla. Luonnoksen tatuoinnista lähetän etukäteen vain varausmaksun maksaneille. Jollet pääse sovittuna ajankohtana, ilmoita siitä hyvissä ajoin puhelimitse tai tekstiviestillä! Jos et peru aikaasi, varausmaksua ei palauteta.
 • Syö hyvin ennen kuin tulet tatuointiin.
  Pukeudu mukaviin jä väljiin vaatteisiin. Tatuoinnin teossa vaatteisiin saattaa tarttua tatuointiväriä, joka ei lähde pesussa. Valitse siis sellaiset vaatteet joilla ei ole väliä, vaikka sotkeentuisivat.
  Jos tatuointiin on varattu useampi tunti, eväitä kannattaa ottaa mukaan.

  Älä tule tatuointiin kipeänä tai krapulassa.

Esteet tatuoinninotolle

 • Tatuointeja ei tehdä raskaana oleville, imettäville tai jos sinulla on jokin tarttuva tauti kuten HIV, AIDS, hepatiitti, keltatauti, MRSA.
  Sinun tulee kertoa, mikäli sinulla on terveyteen liittyviä haittoja tatuoinnin ottamiseen tai paranemiseen liittyen, kuten verenvuototauti, epilepsia, diabetes, verenohennuslääkkeet, väriaineallergia tai -yliherkkyys, lateksiallergia, psoriasis tms.
 • Tai jos sinulla on muita sairauksia, jotka saattaisivat vaarantaa tatuoijan terveyden.
 • Tatuointien ikäraja on 18v.